De leukste kerstcadeaus

Kerst is in aantocht en dat betekent ook weer een kerstboom met cadeautjes. Ben jij al druk bezig met het doen van inkopen of heb je nog wel wat inspiratie nodig? In dit artikel zetten we de leukste cadeaus voor je op een rij om te geven met Kerst.

Originaliteit wint het: maak het persoonlijk

Niks is leuker dan een persoonlijk cadeau ontvangen. Vandaag de dag zijn er ook veel webshops waar je voor een portemonneevriendelijke prijs een product kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan uiteenlopende cadeaus zoals een wijnglas met de naam van jouw partner of een telefoonhoesje met een bijzondere foto.

Een lekker geurtje

Een parfum krijgen vindt iedereen leuk en is ook heel persoonlijk, maar dan moet de geursoort wel bevallen. Dit kan het soms wat lastiger maken om een keuze te maken. Als je online shopt is het niet mogelijk om een geur te ruiken en in de winkel kun je door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig is daar een oplossing voor. Bekijk de huidige parfumcollectie van hem of haar. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je ook altijd nog rekening houden met de persoonlijkheid van de persoon waar de geur voor bedoelt is. Is de persoon waar het cadeau voor gekocht wordt stoer, elegant of nonchalant? Deze kenmerken kun je ook terugvinden in bepaalde parfums. Natuurlijk kun je ook altijd advies inwinnen bij de parfumerie of bij de top 10 populaire geuren kijken. Deze top 10 is er natuurlijk niet zomaar en zo sla je de plank al een stuk minder snel mis.

Een technisch snufje voor de man

Voor mannen is het soms wat makkelijker een cadeau te vinden en (originele) gadgets doen het bij hen meestal altijd goed. Een nieuw headset, draadloze speaker, smartwatch of pak je echt uit met een nieuwe telefoon?

Weekendje weg

Een goed voornemen kan ook zijn om nieuwe herinneringen te maken, toch? Plan een leuk weekendje weg! Dit kan een bijzondere overnachting in Nederland zijn, maar een citytrip, wellnessweekendje of outdooractiviteit met een groep behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn tal van verschillende cadeaubonnen of hotelbonnen online verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld bij Primera of Bongo.

Shop op het juiste moment

Met Black Friday in aantocht, is het wel belangrijk om op het juiste moment inkopen te doen. We worden op dit moment al overspoelt met reclames over de Black Friday aanbiedingen. Koop verstandig en zorg dat je op tijd bent met het inslaan van jouw cadeaus. We hebben laatst alle Black Friday tips op een rijtje gezet. Succes!

More Stories
Gestrest door werk? Probeer deze mindfulness apps!