Met deze schoenen maak je dit winterseizoen de blits

Schoenenverslaafd? Mooi! Wij ook. Vrouwen hebben namelijk nooit genoeg schoenen in hun kast staan en er altijd nog wel plek voor een nieuw paar. Laten we daarom het rijtje eens langslopen wat dé schoenentrends voor dit seizoen (herst/winter 2019-2020) zijn:

Cowboylaarzen

Yes, cowgirl! De western boot is helemaal terug van weggeweest. Je kunt er ontzettend veel verschillende kanten mee op en dat maken deze laarzen ook direct multi-inzetbaar. Daarnaast zijn deze laarzen niet alleen een lust voor het oog, maar lopen ze ook niet heerlijk comfortabel. Precies wat we nodig hebben, als we een dagje gaan shoppen en alle winkelstraten doorkruisen. Combineren? Geen probleem. Deze laarzen passen bij bijna elke outfit en zullen daarom niet snel een miskoop gaan zijn, maar juist een toevoeging voor jouw garderobe.

Wat betreft de kleuren en prints voor western boots kun je alle kanten op. Je kunt uitpakken met gedurfde cowboyboots met een opvallend printje en de rest van je outfit neutraal houden, maar ook juist kiezen voor het tegenovergestelde. Wij durven met overtuiging te zeggen dat dit een modetrend gaat worden en een mooi paar cowboylaarzen dus eigenlijk niet in jouw schoenengarderobe mag ontbreken. Heb jij al een nieuw paar western boots op het oog of pronken ze al in je kast?

Schoenen met dierenprints

Juist, de dierenprint is nog lang niet uit modeland verdwenen. Het lijkt eerder een trend die blijft. Grote kans dat je daarom al een paar schoenen hebt met een (subtiel) dierenprintje. Waar denk jij aan bij dierenprint? Waarschijnlijk aan een slangenprint, omdat deze print afgelopen zomer ook helemaal the way to go was. Dat blijft ook zo, maar de slangenprint wordt inmiddels op de voet gevolgd door de krokodillenprint. No worries, het gaat hier over nep krokodillen. Ideaal voor de dames die houden van tijdloze schoenen die net iets minder uitgesproken zijn dan de meeste laarzen met slangenprints.

Chunky boots

Nou, misschien gaat er een belletje rinkelen bij het zien van onderstaande plaatjes. Zie het als een verzamelnaam van verschillende laarzentrends, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: dikke zolen, grote gespen en brede banden. Waarschijnlijk gaat je modehartje niet direct sneller kloppen bij de term ‘wandelschoenen’, maar ze zijn hier toch wel op geïnspireerd. Maakt verder ook niet uit, want deze laarzen zijn wel overgoten met elegante details. Zo zijn deze schoenen toch vrouwelijk én dankzij de sterke materialen ook direct bestand tegen alle (onvoorspelbare) weersituaties in ons kikkerlandje.

Dad sneakers

Ben jij het type persoon dat liever op sneakers de deur uitgaat, dan met laarzen? Niet getreurd, want de dad sneakers zijn nog steeds hot. En daar mag best voor geapplaudisseerd worden, want deze trend is al sinds anderhalf jaar niet uit modeland weg te slaan. Deze schoenen worden gekenmerkt door de grove, rubberen loopzool van enkele centimeters dik. Raak niet in verwarring met de platformsneaker, want de dad sneakers hebben juist een golvende, chunky-zool. Zo smokkel je ook direct extra centimeters bij je lengte zonder dat je de ongemakken van hoge (naald)hakken hoeft te ervaren. Ideaal, toch?

More Stories
De leukste accessoires voor de bruid