Rock jouw outfit met de juiste accessoires

Er altijd al willen uitzien zoals in de boekjes? En steeds gefrustreerd dat dit niet lukt? Al aan gedacht dat dit misschien niet aan je figuur en je kledij ligt, maar aan (het gebrek aan) accessoires? Een outfit is pas compleet wanneer het totale plaatje klopt. Hieronder zie je hoe je hiervoor kunt zorgen.

Diamonds are a girl’s best friend

Bij accessoires denk je wellicht eerst aan juwelen. Juwelen vormen de finishing touch en dames zijn er dol op. En nee, het hoeven geen diamanten te zijn. Je outfit bijzonder maken met de juiste juwelen ligt binnen ieders (financieel) bereik. Hou wel volgende basisregels in acht. Bij drukke kleding hoort een eenvoudig juweel. Combineer neutrale kledij dan weer met een opvallend sieraad.

Een sjaal, meer dan mooi alleen

Sjaals zorgen voor een bijzonder stijlvolle en hartstikke mooie uitstraling. In sjalenland bestaat voor elk wat wils. Het handige is dat een sjaal je in de winter warm houdt en je in de zomer beschermt tegen de zon.

Volgens kenners wordt de sjaal in 2020 op meerdere manieren te dragen. Denk bijvoorbeeld aan het draperen van de sjaal over de schouders. Burberry laat zelfs tijdens de modeshows zien dat het ook als bovenstuk gedragen kan worden.

Blik naar onder

Je beseft het niet altijd, maar schoenen worden misschien wel het vaakst bekeken. Belangrijk dus dat je stijlvol voor de dag komt met net schoeisel. Dit kan zowel stoer als vrouwelijk chic zijn. Recentelijk hebben we ook een blogpost geplaatst over de laatste schoenentrends voor komend winterseizoen.

De handtas als blikvanger

Vanuit praktisch oogpunt een must, als fashion statement een must-have. Handtassen bestaan in alle soorten en formaten, van minieme clutch tot grote rugzak. Maak er je outfit mee af!

Accessoires

Je kan je outfit ook vervolledigen met de juiste riem of hoed als eyecatcher. En heb je er al eens bij stilgestaan hoe vaak je smartphone in beeld verschijnt? Een leuk telefoonhoesje is dus ook iets om aan te schaffen.

Less is more

Voor alle accessoires geldt: overdrijf niet, anders gaat het effect verloren. Kies enkele accessoires die je outfit accentueren en zorg voor afwisseling. Zo sta je steeds in het middelpunt van de belangstelling en zie je er op je best uit!

More Stories
Met deze telefoonhoesjes steel je de show!