Stijlvolle kerstkleding voor de feestdagen

Nu de feestdagen er langzamerhand aan gaan komen, wordt het tijd om na te gaan denken over je outfit. Of het nu om een informele of een formele gelegenheid gaat, voor op werk of thuis, in alle gevallen mag je goed uitpakken dit jaar. Warme kleuren, zoals bordeaux en donkergroen, domineren dit jaar het modebeeld. Maar een klassieke little black dress of een maatpak voor heren misstaat natuurlijk ook niet. Wat draag jij het liefste tijdens de feestdagen?

Wat moet ik dragen?

Wie denkt dat je als man het alleen kunt houden op een net maatpak, heeft het mis. Kies bijvoorbeeld voor een relaxt overhemd in een kek printje, of voor een klassiek wit overhemd met een strik met grafische print. Maak dit af met een mooie pantalon, of trek je favoriete denim aan voor een nonchalantere look.

Ben je op zoek naar een stijlvolle look voor dames? Naast dat een little black dress het altijd goed doet, mag je ook flink uitpakken met topjes, rokjes of een oversized overhemd met een fijne pantalon of 7/8 broek. Van velvet tot aan suède en van leer tot aan wol, op het gebied van materiaal kun je dit jaar alle kanten op. Tip! Combineer verschillende laagjes met elkaar, zodat je zowel buiten als binnen het nooit te warm of te koud hebt.

Maak je look compleet met leuke accessoires

Heb je jouw ideale outfit samengesteld? Dan wordt het tijd ook ook eens aan de accessoires te denken. Is je outfit basic, pak dan uit met statement oorbellen, mooie juwelen om je nek en armen en maak je look compleet met een clutch. Zo heb je altijd je telefoon binnen handbereik voor die ene leuke selfie en je maakt je look helemaal compleet.

More Stories
Zo pak jij efficiënt je koffer in