Een terrasoverkapping; een goed idee?

Je houdt van een leuke sfeer, gezellig samen eten, kletsen met vrienden en familie of gewoon lekker chillen met een boek. Regelmatig organiseer je een etentje voor vrienden en familie thuis of een barbecue in de tuin. Het weer slaat om en helaas moet iedereen naar binnen verkassen, een mooi terrasoverkapping zou uitkomst bieden.

Er wordt veel aandacht besteed aan het organiseren van leuke etentjes. De tuin wordt opgeleukt met tuinfakkels en de bomen versierd met gekleurde lichtjes. Ieder feestje heeft een ander thema. De vorige keer ging het om een strandthema en is er heerlijke paella bereid. Tapas in overvloed meer dan genoeg om uit te kiezen. Helaas barstte de regen los en moest het verwaterde strandfeestje binnen plaatsvinden. De dag erna wist je het, tijd om op zoek te gaan naar terrasoverkapping.

Basisstijl

In de basis wil je een modern ogende terrasoverkapping. Het moet een overkapping zijn welke overal bij past en die versierd kan worden zoals je dat wil. Dit in verband met je thema feesten. Het volgende etentje staat in het teken van Sjeherazade van de sprookjes van 1001 nachten. Veel kleurige kaarsen op de tafel, sfeerlichtjes geplaatst in de vorm van een lotus, mooie kleurige kussen met gouddraad gestikt en noem het maar op. Onder de overkapping een divers assortiment van lekkere Arabische gerechten.

Mooie kleuren

Volgende komt ie dan, een moderne terrasoverkapping met een antraciet kleur. Deze kun je combineren met iedere kleur zonder dat dit stoort. Dat levert ook juist vaak een mooi contrast op. Goud en antraciet staat mooi, spierwit erbij oogt weer heel modern. Een glazen schuifwand is dé finishing touch, niet alleen beschut tegen regen en wind van boven maar ook langszij. Met een dak van helder polycarbonaat (aangeraden door je leverancier omdat je een tuin hebt met ligging op het noorden) is het geheel compleet. De volgende aanschaf weet je al, een terrasverwamer zodat je ook in de winter kunt genieten van de terrasoverkapping.

More Stories
Voordelen van een vakantie met een stacaravan