Ledverlichting kopen: waar moet je op letten?

Dat ledverlichting de toekomst is, is eigenlijk een understatement. Het is dé lichtbron van nu én van de toekomst. Dat gezegd hebbende. Hoe zit het eigenlijk met de verlichting in jouw huis? Ledverlichting is dankzij de duurzame lichtbron in combinatie met het lage energieverbruik een absolute must-have. Wist je trouwens dat ledverlichting ook heel elegant kan ogen in huis? Denk hierbij aan een RGB led strip. Hiermee tover je jouw woning in een handomdraai om in een sfeervol interieur.

Waarom ledverlichting?

Rustgevend is nog een mooie eigenschap van ledverlichting. Creëer met de flexibele lichtsnoeren indirect licht voor optimale sfeerverlichting. Voor een rustige sfeer in de slaapkamer zorg je voor led strips aan het plafond die je op een warme kleur zet of wees origineel en plaats led strips onder je bed voor een leuk effect. Met led strips kan je ook snel de romantische kant op door roze en rood licht te gebruiken.

Ook in je badkamer kan je makkelijk sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan led strips onder je badkuip of aan de wand rond je badkamerspiegel. Zo zorg je makkelijk voor een ontspannen of sensuele sfeer, naargelang de kleur van het licht.

Ook geschikt als decoratieve verlichting

Ledverlichting is ook uitermate geschikt als decoratieve verlichting. Ben je een creatieve vogel? Koop een rol led strips en maak lichtletters door een kartonnen letter te versieren met led strips. Een leuk idee is om de beginletter van de naam van je kind te maken. Dit zal mooi staan op zijn of haar slaapkamer. Of ga voor meerdere letters en vorm een mooi woord zoals ‘home’ of ‘love’ voor in de woonkamer.

More Stories
Met deze telefoonhoesjes steel je de show!