Over ons

Wij zijn Stylemazing – (life)style & amazing. Een nieuw online lifestyle magazine. Dit is dé plek waar sassy, classy en bad-assy girlbosses zich dagelijks laten inspireren door een dosis lifestyle, maar ook graag geïnformeerd willen worden over food, reizen, ondernemerschap en alles wat hierbij komt kijken.

Het ontstaan

Het viel het ons tegen hoe weinig online magazines er zijn waar de combinatie lifestyle en ondernemerschap sterk uitgelicht worden. Voor ons zijn deze factoren onlosmakelijk met elkaar verbonden en ambiëren wij niets liever dan de laptop lifestyle; de wereld over met een laptop en toch een succesvolle business kunnen runnen! Zo nu en dan maken we ook uitstapjes naar één van onze andere passies, zoals eten, verre reizen maken, trends over interieur, fashion nieuws en de laatste ontwikkelingen in de technologie.

Samenwerken

Wil je graag met ons in contact komen en een vraag stellen of misschien een samenwerking aangaan? Je kunt contact met ons opnemen door een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website.