De leukste activiteiten om te doen op Bali

Het Indonesische eiland Bali is een eiland wat op de bucketlist staat van velen. Niet zo gek dat het eiland daarom jaarlijks honderdduizenden toeristen mag verwelkomen, veelal uit Europese landen. Waarom trekken er jaarlijks zoveel mensen naar Bali? De vibe, de resorts en uitstekende hotels, schilderachtige landschappen, witte zandstranden en enorme gastvrijheid. Do we need to say more?

Tour naar de meest Instagramwaardige locaties

Er worden tours gegeven waar je naar de meest prachtige én Instagramwaardige locaties rond Bali wordt meegenomen. Dat klinkt ons wel als muziek in de oren, want werd jij óók al op slag verliefd op het eiland van Bali bij het zien van al dat moois bij influencers en backpackers op Instagram? Nu is het tijd dat jij op die swingende schommel plaatsneemt en als Jane over de jungle zwaait, gaat zwemmen onder een waterval, de iconische rijstterrassen bezoekt of poseert bij de watertempel van Tirta Gangga.

Kosten: vanaf €66,83
Duur: 6-8 uur

Zonsopkomst bovenop de oude Mount Batur-vulkaan

What’s not to like? Geen zorgen, dit is niet de vulkaan (Angung) die in juli 2018 uitbarstte. Bij het boeken van deze tour kun je genieten van een prachtige zonsopkomst bovenop de Mount Batur-vulkaan.

Kosten: vanaf €51,79
Duur: 10 uur

Vishnoe beeld: 121 meter hoog

Zin om een beetje cultuur te snuiven? Dan mag dit reuze standbeeld je niet ontgaan. Er is ruim 25 jaar gewerkt aan een nieuwe trekpleister dat in de zomer van 2018 werd onthuld door de president van Bali. Het beeld heeft 15 miljoen euro gekost, maar dan krijg je wel wat: een 121 meter hoog beeld van de hindoeïstische god Vishnoe die de myuthische vogel Garoeda berijdt. Ter illustratie, dit beeld is 25 meter hoger dan het Vrijheidsbeeld.

Raften door de jungle

Liefhebber van avontuur? Dan is het raften door het regenwoud van Bali een to-do-actviteit tijdens jouw verblijf op Bali. Je bent sportief bezig en tegelijkertijd kun je ook nog genieten van het adembenemende uitzicht.

Prijs: vanaf €27,56
Duur: 3 uur

Huur een scooter

Ja, dat mogen we natuurlijk niet vergeten. Naast dat je sneller van plek A naar B verplaatst, heb je ook de vrijheid om het eiland te gaan verkennen. Dat moet natuurlijk wel in stijl en als een local. Voor €5 per dag huur je al een scooter en kun je op de meest avontuurlijke manier het eiland ontdekken. Vergeet trouwens niet dat ze op Bali links rijden en draag áltijd een helm. Niet alleen goed voor je eigen veiligheid, maar het is ook verplicht.

More Stories
Een goede huisstijl draagt bij aan je succes als ondernemer