Met deze telefoonhoesjes steel je de show!

Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk een accessoire voor je outfit is. Het maakt onderdeel uit van je dagelijkse garderobe en mag gezien worden als de kers op de taart. Hoeveel waarde hecht jij aan een hip en stevig accessoire voor je telefoon? Naast een fashionable look, biedt het ook de nodige bescherming voor een kluns- en ‘oeps’ momentje 😉.

Luipaard print

Wij waren op slag verliefd bij het zien van deze ‘Leopard lines’ telefoonhoes. De horizontale strepen lopen over in een goudkleurige luipaardprint waar ons fashionhartje sneller van gaat kloppen. Bijkomend voordeel is dat deze kleuren en motieven nog lang niet uit het straatbeeld gaan verdwijnen dus met deze hoes haal je een tijdloze klassieker in huis.

Bloemenprint

Voor de meiden die nog geen afscheid willen nemen van een tropical vibe, check deze cover eens! Ondanks dat het printje misschien een instant summer feeling geeft, hebben designers all-over-the-world genoeg exotische en heftige bloemenprints in hun collecties opgenomen. Geen probleem om een iPhone 11 hoesje met drukke bloemenprint in je garderobe toe te voegen dus.

Toch meer liefhebber van iets rustigere prints? Er zijn ook genoeg brocade prints te verkrijgen, zoals ook terug te zien was bij de catwalkshows van Dolce & Gabbana.

Hartjes

Ook de herfst- en winterprints zullen voorzien zijn van een vleugje romantiek. Daar worden wij wel vrolijk van, zeker in de komende (winter)maanden die in het verschiet liggen.

Make it personal

En, wil je echt iets unieks? Dan kun je altijd nog kiezen voor een gepersonaliseerd product. Wist je dat je ook foto’s kunt laten afdrukken op een telefoonhoesje bij Casimoda? De templates staan al klaar, het enige wat je nog hoeft te doen is een afbeelding of jouw initialen invoeren. Easy as that!

More Stories
De leukste accessoires voor de bruid