Telefoon voor een prikkie? Smartphones onder de €300

Ben je van plan om een nieuwe smartphone aan te schaffen, maar raak je verdwaald in een web van verschillende aanbieders en tientallen smartphones om uit te kiezen? Geen zorgen en trouwens ook niets om je voor te schamen. Met zoveel verschillende telefoonmodellen op de markt kan een keuze maken best wel lastig zijn. Dat begrijpen we best! Om jou alvast een zetje in de goede richting te geven en eerste hulp te bieden bij het doorhakken van de spreekwoordelijke knoop, hebben wij hieronder een aantal smartphones opgesomd die voor een “prikkie” gekocht kunnen worden. Lees snel verder!

Samsung Galaxy A51

Team Samsung? Dan kan de Samsung Galaxy A51 misschien een interessante optie zijn. Zijn voorganger, de Samsung Galaxy A50, was al een regelrecht succes. En dat kunnen we ook wel zeggen over de A51. Al is het alleen al om de mooie behuizing en het fraaie oled-scherm. Bovendien kun je profiteren van een zeer veelzijdige camera (maar liefst 4 camera’s achterop), en rekenen op een lange accuduur. Win-win!

Samsung Galaxy M21

We zeggen nog geen gedag tegen Samsung, want ook de Galaxy M21 verdient een plekje in dit rijtje. van beste smartphones onder de €300. Naast de interessante prijs, scoort dit toestel ook hoge ogen op het gebied van accuduur. Met een enorme 6000 mAh-accu, kun je de smartphone en paar dagen gebruiken zonder een beroep te hoeven doen op het stopcontact. Win! Oh, en als je er dan toch een keer aan moet geloven: de accu laadt redelijk vlot op via een usb-c (15 Watt). Daarnaast beschikt de telefoon over een selfiecamera en drie camera’s achterop. De processor is prima en het werkgeheugen kan met micro-sd-kaartslotje uitgebreid worden. Wil je het uiterlijk nog een mooie facelift geven? Neem dan eens een kijkje bij Leuke-telefoonhoesjes.nl.

Samsung Galaxy A22 5G

Wil je een smartphone zonder veel gedoe, maar wel met een zeer aantrekkelijk prijskaartje? Voor nog geen €229 kan de Samsung Galaxy A22 5G van jou zijn! Je leest het goed. Deze smartphone draait op 5G-netwerk, dus dat betekent dat je kunt rekenen op heel snel mobiel internet. Dat is prettig, toch? Precies! De Galaxy A22 5G is trouwens pas een maandje op de markt, maar is inmiddels wel al helemaal uitverkocht bij Coolblue. Dat belooft veel goeds! Wil je er zeker van zijn dat jouw Samsung Galaxy A22 in topconditie blijft? Koop dan een hip telefoonhoesje, bijvoorbeeld één van deze Samsung A22 hoesjes van Casimoda. Good luck!

More Stories
Wat zijn de meest kindvriendelijke vloeren?